Oikea aika rentoutumiseen on silloin, kun sinulla ei ole aikaa siihen

-Sidney J. Harris

Muut hoitomuodot

KLASSINEN HIERONTA

Vaittavanasi on osahieronta tai kokohieronta. Hyvin usein esim. niskakivussa pelkän niskan käsittelyllä ei saada pitkäaikaista helpotusta aikaan, koska kireyttä löytyy useimmiten myös kaulan, ohimoiden ja purentalihaksista sekä lapaluuta ympäröivistä lihaksistakin kuin rintalihaksistakin. Taikka koko takalinja voi on kireä, silloin käsittelyä vaatii koko selkä, pakarat, takareidet ja pohkeet.

Hinnat (sis. 24% alv.): 59 €/ tunti, 73 €/ 75min ja 88 €/ 90min 

 

IMUKUPPIHIERONTA ELI KUIVAKUPPAUS

Imukuppihieronnassa eli kuivakuppauksessa iholle asetetaan silikonisia alipaineella toimivia kuppeja. Tässä kuppauksessa ei valuteta verta kuten perinteisessä kansanlääkinnässä käytetyssä kuppauksessa. Kupin aikaansaama imu vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja aktivoi immuunipuolustusta sekä kuona-aineiden poistumista elimistöstä, jolloin vaikutukset ulottuvat myös sisäelimiin. Hieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännitystä ja vaikuttaa edullisesti mm. kiputiloihin ja jopa verenpaineeseen. Imukuppihieronnalla voidaan hoitaa myös selluliittiä ja vanhoja arpikudoksia.

Hieronta voidaan yhdistää muihin hoitoihin esim. vyöhyketerapiaan tai akupunktioon.

Hinnat (sis. 24% alv): 59 €/ tunti

 

QUASHA HOITO (kuvassa)

Quasha hoito on perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukainen vanha menetelmä, jolla hoidetaan sekä terveyttä että kauneutta. "QUA" tarkoittaa kaapimista/ raapimista ja "SHA" tarkoittaa myrkkyjen (=kuona-aineet, kovan lihastyön aikaansaama maitohappo...)  ja kuolleiden ihosolujen kertymää, joka huonontaa aineenvaihduntaa, aiheuttaa kipuja ja epämukavuutta. Hoidettava alue öljytään ja kaavitaan, rapsutellaan, taputellaan kivestä tai puusta tehdyllä Quasha kammalla/ levyllä. Myös kasvot voidaan hoitaa, mutta vain kevyemmällä otteella.

 • poistaa kuona-aineita ja helpottaa näin lihaskipuja
 • nesteaineenvaihdunta, verenkierto paranee
 • tehostaa immuunipuolustusta
 • vähentää kehon rasvan määrää
 • hoitaa ihoa
 • virkistää
 • kasvoissa: turvotus vähenee, ihohuokoset pienenevät, iho tasoittuu ja napakoituu

Hinnat (sis. 24% alv): 59 €/ tunti

 

HUKKA HARMONY -KUUMAKIVIHIERONTA

Kiviä on käytetty osana itämaista lääketiedettä tuhansien vuosien ajan. Kuumakivihieronta on erittäin hoitava ja rentouttava hoitomuoto. Kivien luovuttama lämpö mahdollistaa myös syvemmällä olevien kidosten rentoutumisen. Se vilkastuttaa verenkiertoa, lisää lämmöntunnetta kehossa ja aktivoi immuunipuolustusta. Hieronta lievittää tehokkaasti lihasjäykkyyttä ja kipuja. Käyttämäni Hukka Harmony -terapiakivet ovat hierontaa varten muotoiltua suomalaista vuolukiveä. Vuolukiven etuna on sen erinomainen lämmön talteenottokykynsä.

Hinnat (sis. 24% alv): 64 €/ tunti, 96 €/ 90 min, 128 €/ 2 tuntia

 

KOSMEETTINEN AKUPUNKTIO

Kaikki elämäntapamme vaikuttavat ihoomme ja sen kuntoon. Ikä, ravinto, uni, tupakointi, aurinko, yleishyvinvointi ja sekin olemmeko tyytyväisiä elämäämme vai emme, näkyy kasvoiltamme. Kasvojen hoidossa käytetään pienenpieniä akupunktioneuloja. Hoitoon yhdistetään aina myös kehoakupunktio, jolla tuetaan yleistä hyvinvointia. Suositellaan sarjahoitona. Kasvojen ihosta voidaan hoitaa:

 • ryppyjä, veltostuneisuutta
 • pigmenttimuutoksia
 • turvotusta
 • aknea
 • ihon kuivuutta/ rasvaisuutta
 • ihon epätasaisuutta, suurentuneita ihohuokosia

Hinnat (sis. 24% alv): 69 €/ tunti

 

KORVAKYNTTILÄHOITO

Korvakynttilähoito on miellyttävä tapa puhdistaa korvat. Hoidon aikana asiakas on kyljellään. Mehiläisvahasta, parafiinista ja puuvillasta tai pellavasta valmistettu ontto kynttilä asetetaan korvakäytävän suulle ja toinen pää kynttilästä sytytetään. Kynttilä poltetaan vain puoleenväliin, joten palovamman riskiä ei ole. Tulen aiheuttama lämpö ja alipaine nostavat korvavahaa kynttilään. Lämpö hoitaa ja rentouttaa myös korvan ympärillä olevia lihaksia. Purentalihakset, ohimon ja kaulan lihakset kiinnittyvät korvan ympärille ja kiristyessään vaikuttavat myös korvan toimintaan. Ikärajaa lasten hoidoille ei ole mutta hoidon aikana täytyy kuitenkin malttaa olla paikoillaan noin 10 min/ kynttilä.

Korvakynttilähoitoa suositellaan mm, jos sinua vaivaa:

 • liiallinen ja tiivis vaha korvissa (kuulolaitteen tai kuulokkeiden käyttö voi altistaa vahan kertymiselle)
 • korvatulehduskierre (ei hoideta akuutin tulehduksen aikana)
 • poskiontelotulehdukset (ei akuutin tulehduksen aikana)
 • flunssan aiheuttama tukkoisuus; hoito rentouttaa ja tehostaa koko pään alueen aineenvaihduntaa
 • tinnitus

Hinnat (sis.24 % alv): 33 €

 

KORVAN KAUTTA HOITAMINEN (aurikuloterapia)

Korvanlehdestä löytyy satoja akupunktiopisteitä, joista koko keho on tavoitettavissa. Näitä pisteitä voidaan stimuloida pienillä magneeteilla tai siemenillä. Magneetit/ siemenet kiinnitetään teipinpalalla korvanlehteen. Ne voivat olla paikoillaan 7 vrk, jonka jälkeen ne vaihdetaan toiseen korvanlehteen. Tätä hoitomuotoa voidaan käyttää yksistään tai muun hoidon tukena erilaisia vaivoja helpottamaan. Hoito toimii myös esim. tupakoinnin lopettamisen tukihoitona sekä erilaisissa lastenvaivoissa kuten esim. levottomuus, jännittyneisyys ja keskittymisvikeudet.

Hinnat (sis. 24% alv):

 • yksittäisenä hoitona 30 €/ vaihtokäynti
 • muun hoidon yhteydessä 9 €

Palvelut

Jätä viesti

email: pia@pianhoitotupa.fi

Puh: 050 546 3434

Niskaniementie 22 A, Polvijärvi

Verkkovaara 1, Koli (Majatalo Villa Ora


Pianhoitotupa.fi

Vyöhyketerapiaa, akupunktio- ja energiahoitoja Polvijärvellä ja Joensuun seudulla

Yhteystiedot

Pia Väistö

Niskaniementie 22 A, Polvijärvi

Verkkovaara 1, Koli (Majatalo Villa Ora´s)

050 546 3434

pia@pianhoitotupa.fi

www.pianhoitotupa.fi

Ideaomena oy